Contact/Huisregels

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de onderstaande contactgegevens, of een bericht te sturen via het formulier.

Stuur ons een bericht

Huisregels
*De hondenschool is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de schade die door uzelf, uw gezinsleden of uw hond wordt aangericht. Dit geldt zowel voor schade aan derden als voor schade aangericht aan de accommodatie.
* De hondenschool is niet aansprakelijk voor enigerlei schade, in welke vorm dan ook, ten gevolge van niet direct met haar dienstverlening verband houdende zaken.
*De Hondenschool kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het uitblijven van de door de cursist gewenste resultaten.
*Bij extreme weersomstandigheden (bijv. te warm weer of bij onweer / extreme regen) wordt de les afgezegd door de instructeur.
*De hondenschool behoudt zich het recht voor “op enig moment” twee of meer cursusgroepen samen te voegen tot één groep
*Indien u verhinderd bent, dient u dit minimaal 2 uur voor de les te melden. Bij drie keer afwezigheid zonder kennisgeving wordt u automatisch van de lijst verwijderd. Indien u zich niet afmeld voor een les, word deze in rekening gebracht.
*Er zijn honden die een beperkte persoonlijke zone hebben. Houdt daar rekening mee en laat u hond niet zo maar naar andere honden gaan. Sommige honden vinden dit niet prettig en zeker niet als ze aan de lijn zitten.
*Laat uw reu niet “markeren” (overal tegen aan plassen).
*Neem poepzakjes/plastic zakjes mee om ongelukjes op te ruimen.

%d bloggers liken dit: